Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Αλυσίδα μεταφορέων ανελκυστήρων κάδων κατασκευαστής

Περισσότερο καθαρό κέρδος με την εξοικονόμηση του κόστους!

Το CDInudstry έχει αναπτύξει τις υπηρεσίες με περισσότερους από 100 πελάτες πέρα από τον κόσμο, έσωσε στο κόστος των περισσότερων μέχρι 20% κάθε χρόνο.

Ειδήσεις

September 19, 2022

Μια καινούργια γραμμή (Zhengzhou, Κίνα - Ουλάν Ουντέ, Ρωσία) άνοιξε για το ειδικό τραίνο του σιδηροδρόμου Κίνα-Ευρώπη σαφές!

Στις 11 Σεπτεμβρίου, μια αποστολή των εμπορευματοκιβωτίων φορτίου από Zhengzhou, που διευθύνεται για τη Ρωσία επί του ειδικού τραίνου του σιδηροδρόμου Κίνα-Ευρώπη σαφούς (Zhongyu·Zhengzhou). Αυτό είναι το ταξίδι κοριτσιών υπηρεσία «Zhengzhou - του Ουλάν Ουντέ» των σιδηροδρομικών μεταφορών του σιδηροδρόμου Κίνα-Ευρώπη σαφής (Zhongyu·Zhengzhou).

 

Αυτό το τραίνο έχει συνολικά 50 εμπορευματοκιβώτια. Μετά από να αφήσει τη χώρα μέσω Erlianhot, εσωτερική Μογγολία, έφθασε στο Ουλάν Ουντέ, Ρωσία. Τα εμπορεύματα που μεταφέρονται είναι κυρίως εξοπλισμός παραγωγής που χρησιμοποιείται για το πρόγραμμα ανακαίνισης του τμήματος καλωδίων μηχανών χαρτιού, το οποίο θα βοηθήσει περαιτέρω την ανάπτυξη της ρωσικής βιομηχανίας πολτού και χαρτιού. Παρέχει επίσης ένα ασφαλές, σταθερό και κατάλληλο διεθνές κανάλι διοικητικών μεριμνών και μεταφορών για τις Sino-Russian οικονομικές και εμπορικές ανταλλαγές.

 

Στοιχεία επικοινωνίας