Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Αλυσίδα μεταφορέων ανελκυστήρων κάδων κατασκευαστής

Περισσότερο καθαρό κέρδος με την εξοικονόμηση του κόστους!

Το CDInudstry έχει αναπτύξει τις υπηρεσίες με περισσότερους από 100 πελάτες πέρα από τον κόσμο, έσωσε στο κόστος των περισσότερων μέχρι 20% κάθε χρόνο.

Ειδήσεις

September 5, 2022

Το τσιμέντο και η συγκεκριμένη βιομηχανία επιταχύνουν decarbonisation στην Αφρική

Το τσιμέντο και η συγκεκριμένη βιομηχανία επιταχύνουν decarbonisation στην Αφρική

 

Το σφαιρικό τσιμέντο και η συγκεκριμένη ένωση (GCCA) και οι ενωμένες πόλεις και η τοπική κυβέρνηση της Αφρικής (UCLG Αφρική) έχουν υπογράψει ένα Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) στην εβδομάδα 2022 κλίματος της Αφρικής που θα δει την αυξανόμενη συνεργασία προς την αφαίρεση του άνθρακα του τσιμέντου και των συγκεκριμένων βιομηχανιών στην αφρικανική ήπειρο, για να χτίσουν τις βιώσιμες και ελαστικές πόλεις και τις κοινότητες.

MoU υπογράφηκε από UCLG Αφρικής Γενικός Γραμματέας Jean-Pierre Elong-Mbassi και το διευθυντή Concrete του GCCA και τη βιώσιμη κατασκευή Andrew Minson. Η συμφωνία έγινε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 2022 κλίματος της Αφρικής στη Γκαμπόν και καθορίζει πώς και τα δύο κόμματα θα εργαστούν μαζί για να ενισχύσουν την υπεράσπιση συμμετόχων προς καθαρό μηδέν και να ενθαρρύνουν τις τοπικές κυβερνήσεις για να λάβουν πολιτικά μέτρα προς decarbonisation τους στόχους.

Για να επιτύχουν αυτούς τους στόχους, και τα δύο κόμματα θα εργαστούν για να εξασφαλίσουν ότι οι αφρικανικές πόλεις έχουν περισσότερη ικανότητα να αγκαλιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα τσιμέντου και ότι αυτές οι πόλεις μπορούν να κινητοποιηθούν αποτελεσματικά για να ενώσουν το δίκτυο μηδενικά ως το 2050 προσπάθειες. GCCA και UCLG Αφρική θα κοιτάξουν επίσης για να χτίσουν την υποστήριξη συμμετόχων για την πολλαπλής στάθμης διακυβέρνηση στον αστικό προγραμματισμό και τη στέγαση πέρα από την Αφρική.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας